2012-10-25 13:42:00• hírek • x

Válaszd ki a Tomeknél a megfelelő szőnyeget!

A különféle szőnyegek nagyszerű lakberendezési kiegészítők, amelyek egyúttal melegséget visznek a padlókra. A Tomek szőnyeglerakat lehetővé teszi, hogy a megálmodott helyiségbe könnyen kiválaszd  a megfelelő szőnyeget a széles méret- és színválaszték alapján, ízlésednek és pénztárcádnak megfelelően.

A szőnyeg nélkülözhetetlen eleme lakásunknak, ha azt barátságossá, komfortossá szeretnénk varázsolni. Többféle lehetőség közül is választhatunk, a lényeg, hogy a szőnyeg stílusát, funkcióját illetően a megfelelő helyiségbe kerüljön.

A mindennap intenzíven használt padlóburkolat fokozottan ki van téve különböző külső hatásoknak, szennyeződéseknek, ezért is fontos, hogy szem előtt tartsuk a megfelelő minőségű szőnyeget. A Tomek áruházban a francia Pierre Cardin szőnyegek is megtalálhatóak, melyeket különleges színek és a melegséget biztosító természetes, a legjobb minőségű alapanyagok (selyem, gyapjú) jellemeznek.

Az eredeti Pierre Cardin szőnyegek lendületet adnak a tereknek, a motívumok és színek tökéletes párosítása pedig energiát sugároz. Ezen szőnyegek előnye, hogy antibakteriális és gombásodásgátló géppel kezeltek, illetve csúszásmentes és szennytaszító tulajdonságaik vannak.

A Tomek vásárlóit kedvezmények is várják. Például, ha most vásárolsz szőnyeget, akkor egy kis méretű szőnyeg jár ajándékba! Amennyiben felkeltettük érdeklődésed látogass el a Tomek szőnyeglerakatba, amely Szatmárnémetiben a Gheorghe Baritiu 9. szám alatt, az Ócska sorral szemben található.

Nyitvatartás:
Hétköznaponként: 9.00-18.00
Szombaton: 9.00-16.00
Vasárnap: 9.00-15.00

 

 

 

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: